Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Fenoxyetanol, též známý jako etylenglykolmonofenyléter, je glykoléter a baktericid, který se primárně používá jako konzervační prostředek v kosmetických výrobcích.
Fenoxyetanol se rozšířeně používá jako konzervační látka kvůli své pozitivní reputaci poměrně jemné konzervační látky, která se považuje za nedráždivou; je též jednou z mála konzervačních látek, které neuvolňují formaldehyd. Zpráva vědeckého výboru pro spotřebitele evropské komise uvádí, že fenoxyethanol je bezpečný a nemá žádné iritující a dráždivé účinky.
V každém kosmetickém výrobku, který obsahuje vodu, se přirozeně tvoří bakterie. Fenoxyetanol účinně zabíjí tyto bakterie, čímž stabilizuje kosmetické produkty, prodlužuje jejich trvanlivost a zaručuje jejich bezpečnost při používaní.
Napriek mensej neprijemnosti s poskodenym tovarom, velmi pekny pristup a bezproblemove vyriesenie. Chyba sa stane, tento obchod to...
- 19. září 2026 Overený zákazník
Vše ok
- 4. červen 2026 Overený zákazník
Rychlé dodání zboží Nic
- 4. květen 2026 Overený zákazník