Draselné soli mastných kyselin palmojádrového oleje

Draselné soli mastných kyselin palmojádrového oleje se používají v přírodní kosmetice jako jemná povrchově aktivní látka, která zvyšuje viskozitu a vytváří bohatou jemnou pěnu. Tato ingredience je čistě rostlinného původu, je biologicky odbouratelná. Vzniká zmýdelnění mastných kyselin, které pocházejí z oleje z palmového jádra. Rovněž plní funkci kondicionéru, který zabraňuje vysoušení pokožky po umytí. Nemá negativní účinky na lidské zdraví ani na životní prostředí.


V naší kosmetice používáme palmový a palmojádrového olej, který pochází z ekologického hospodářství a je certifikován jako organický. Pochází z lokality Papua Nová Guinea a má RSPO certifikát pro ekologicky udržitelné hospodářství. V sprchových gelech je po zmýdelnění používán pro své výborné pěnivé vlastnosti, je stabilní, nezpůsobuje alergické reakce, není imunotoxický a nemá hlavně žádné iritující vlastnosti na pokožku.

Používáním stránek www.tuliatuli.cz/ souhlasíte s používáním cookies, pomocí kterých vylepšujeme naše služby.