Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Máselný tuk, kterému se dnes říká podle indické kuchyně ghí, není žádnou novinkou ani v českých luzích a hájích. Naše babičky, nebo také slavná kuchařka Magdalena Dobromila Rettigová, mu říkaly přepuštěné máslo nebo šmolc.
Ghí je čistý tuk, který se připravuje velmi pomalým přepouštěním másla. Při této proceduře se z másla odpařuje voda, ale také vzniká pěna, ve které jsou mléčné bílkoviny, cukry a další látky, které obsahuje běžné máslo.
Výroba a složení
Wolfberry ghí je vyráběné z mléka z českých farem. Při jeho výrobě se nepoužívají umělá dochucovadla, barviva ani aroma, takže zákazník dostane ghí skutečně v jeho přirozené barvě, chuti a vůni.
Nutriční hodnoty: Energie: 883 kcal / 3700 kJ; Tuky: 99.9g - z toho 67.4g nasycené mastné kyseliny; Bílkoviny: 0.8g; Sacharidy: 0.1g - z toho cukry 0.1g; Sůl: 0g
Minimální trvanlivost: V uzavřené nádobě na chladném a temném místě minimálně 12 měsíců. Při teplotě do 20°C můžete ghí skladovat i mimo ledničku.
Doporučené využití
V kuchyni, všude tam, kde se používá běžné máslo.
skvele
- 30. květen 2025 Overený zákazník
Rychlé doručení, vše v pořádku, doporučuji
- 7. duben 2025 Overený zákazník
Vše fungovalo dle mých představ, včetně mailové komunikace během upřesňování objednávky.
- 25. březen 2025 Overený zákazník