Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Kvalitní čokoládový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyrobený českou firmou se stoletou tradicí.
Složení: BIO Kukuřičný škrob, BIO odtučněný kakaový prášek (20%).
Domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, pak necháme vychladnout
Pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylity na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
Studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat například v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
Sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudingu sladkou omáčku na zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu
Náplně, krémy - vychladlý puding připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Také máte při pudinku při jeho přípravě problém s hrudkami a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr nebo sirup podle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere více času, docílíte ale větší jemnost pudinku.
Domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, pak necháme vychladnout
Pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylity na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
Studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat například v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
Sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudingu sladkou omáčku na zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu
Náplně, krémy - vychladlý puding připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Také máte při pudinku při jeho přípravě problém s hrudkami a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr nebo sirup podle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere více času, docílíte ale větší jemnost pudinku.
Bleskové dodání
- 11. prosinec 2023 Overený zákazník
rychlé a korektní jednání
- 25. srpen 2023 Overený zákazník
Rychlost
- 20. únor 2023 Overený zákazník