Včelí chléb známý také pod názvem Ambrózie je včelami fermentovaný pyl. Pyl má neuvěřitelný potenciál, ale je těžko stravitelný v syrové formě. Proto ho včely fermentují, čímž získává více než polovinu léčebných účinků. U fermentovaného pylu je pravděpodobnost, že vyvolá alergické reakce, velmi nízká.
Podporuje imunitu.
Zlepšuje krvetvorbu, pomáhá při anémii tím, že zvyšuje počet červených krvinek
Snižuje vysoký krevní tlak
Urychluje hojení ran a zotavení po operaci nebo překonání chorob
Regeneruje a obnovuje jaterní buňky, čímž zlepšuje také její detoxikační vlastnosti - chrání před škodlivinami ze znečištěného prostředí, jako je olovo, rtuť, hliník a dusičnany, dokonce také před DDT.
Zmírňuje problémy se žlučníkem, zlepšuje trávení. Protože podporuje tvorbu pankreatického sekretu a ochranného střevního hlenu, čímž předchází mnohým onemocněním trávicího traktu.
Účinné probiotikum
Podporuje sportovní vytrvalost, psychickou výkonnost a potenci
Zmenšuje revmatické bolesti
Podporuje správnou funkci močových cest
Potlačuje menstruační bolesti
Zlepšuje růst vlasů
Podporuje dýchací cesty
Účinné látky:
Bílkoviny – esenciální aminokyseliny (leucin, izoleucin, valin, lyzin, metionin, fenylalanin, treonin a tryptofan)
Cukry – glukóza, fruktóza, dextrin, škrob, celulóza, ribóza, pentóza, kyselina glukuronová, kyselina pyrohroznová, pollenin.
Tuky – esenciální mastné kyseliny: linolová, linolenová, arachidonová a jiné mastné kyseliny.
Minerální látky – NA, K, Ca, Mg, Fe, Co, S, Cu, P, Si, Se.
Enzymy – pepsin, trypsin, amyláza, invertáza, fosfatáza, …více než 100.
Vitaminy – A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D, E, K.
Ostatní látky – organické kyseliny, terpentiny, nukleové kyseliny, regulátory růstu
Užívejte 15 minut ráno před jídlem. Konzumace se doporučuje také během dne, nikoli večer nebo na noc. Abyste produkt udrželi v nejkvalitnějším stavu, přidávejte pouze do jídel, která nepřekročila teplotu 42 °C. Při vyšších teplotách se enzymy a termolabilní vitaminy vytrácejí.
Užívejte pravidelně po dobu tří měsíců, aby se účinky projevily.
Doporučená dávkování pro dospělé
Běžná dávka: 10 g/den
Léčebná dávka: 20 g/den
Maximální doporučená denní dávka: 2 čajové lžičky 3x denně
Užívejte 15 minut ráno před jídlem. Konzumace se doporučuje také během dne, nikoli večer nebo na noc. Abyste produkt udrželi v nejkvalitnějším stavu, přidávejte pouze do jídel, která nepřekročila teplotu 42 °C. Při vyšších teplotách se enzymy a termolabilní vitaminy vytrácejí.
Užívejte pravidelně po dobu tří měsíců, aby se účinky projevily.
Doporučená dávkování pro dospělé
Běžná dávka: 10 g/den
Léčebná dávka: 20 g/den
Maximální doporučená denní dávka: 2 čajové lžičky 3x denně