Vanilkový cukr Bourbon 7% BIO 20 g Wolfberry

Kód: 8594158040770



Prodej ukončen

Popis produktu

Pravý BIO vanilkový cukr je z přírodní bourbonské vanilky (7%) spolu s BIO třtinovým cukrem. Syrový cukr z cukrové třtiny není rafinovaný, ani chemicky bělený. Nejlepší vanilin ze skutečného bourbonového vanilkového bobu dodává směsi její dokonalou chuť. Vanilka Bourbon vypěstovaná na Madagaskaru patří díky své jedinečné kvalitě mezi nejcennější vanilky vůbec.

Vanilkový cukr Bourbon je bez aromatických látek nebo barviv, bez konzervačních látek, bez laktózy a lepku.

Složení: BIO třtinový cukr 93%, BIO vanilkový prášek Bourbon 7%

Nutriční hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 1637 kJ/386 kcal, Tuky 0,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 93 g z toho cukry 91 g, Vláknina 2 g, Bílkoviny 0,5 g; Sůl, 0,01 g.


Způsob použití

Vanilkový cukr se používá nejvíce při pečení dezertů, koláčů, čajového a vánočního pečiva. Můžete přidávat do koktejlů, pudinků či těst, nebo ho využijte na posypání nebo obalování už pečených výrobků. Dá se použít také na slazení čaje, vařeného vína nebo punče. Aby čaj nebyl příliš aromatický, doporučujeme vanilkový cukr ještě promíchat s obyčejným cukrem.

Vhodný pro vegetariány i vegany.


Země původu

Mexiko.




Výrobce
Způsob použití

Vanilkový cukr se používá nejvíce při pečení dezertů, koláčů, čajového a vánočního pečiva. Můžete přidávat do koktejlů, pudinků či těst, nebo ho využijte na posypání nebo obalování už pečených výrobků. Dá se použít také na slazení čaje, vařeného vína nebo punče. Aby čaj nebyl příliš aromatický, doporučujeme vanilkový cukr ještě promíchat s obyčejným cukrem.

Vhodný pro vegetariány i vegany.

Seznam alergenů
Seznam alergenů, které mohou u některých citlivých jedinců vyvolat kožní alergickou reakci. Podle § 49 NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 o kosmetických přípravcích.