UV filtr není všechno. V předchozí části jsme se podívali na to, jak si kromě klasických metod udržet vlasy, pokožku hlavy a pleť v klidu i v období největších veder. Všichni víme, že opalovací krémy představují základní letní výbavu takřka každé kabelky, určitě však nejde o všemocný prostředek na vypořádání se s pálivým sluncem a jeho krátkými vlnami UV záření.

Celý článek

Léto pokračuje a my pro vás máme další tipy, jak si zajistit dokonalou ochranu pokožky (nejen) během letních měsíců. V předcházejících částech jsme se věnovali ochraně pokožky ještě před tím, než ji vystavíme přímému slunečnímu záření.

Celý článek

Napsat, že bylo snadné strávit dva týdny ve zcela odlehlé oblasti velkoměsta Dar es Salam v Tanzanii, by byla lež. Byl to zážitek na celý život se sladkou i hořkou příchutí. Jestliže se rozhodnete jít pomáhat jako dobrovolník do Afriky, asi nikdo vás nepřipraví na to, co skutečně přijde, dokud si to nevyzkoušíte na vlastní kůži. Nakonec jsme to však zvládli, a co víc, Afrika si vyzkoušela na vlastní kůži kousek Slovenska.

Celý článek

Naše přírodní balzámy na rty jsou vyrobené z nejkvalitnějších surovin, které rovněž poskytují nejkvalitnější účinek. Jsou baleny v malých a velmi praktických skleněných nádobkách, které zaručují skladnost a ochranu před znehodnocením výrobku.

Celý článek