Shoyu san-j sojová omáčka BIO - Natural 475ml

Kód: 8594010319686



Prodej ukončen

Popis produktu

Sójová omáčka  v bio kvalitě s tradiční chutí, používá se k dochucování pokrmů.
Jaký je rozdíl mezi shoyu a tamari:
Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.
Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sójové omáčce shoyu.


Složení: pitná voda, SÓJOVÉ boby BIO, mořská sůl, PŠENICE BIO
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota     250kJ/60kcal
Tuky     0g   z toho nasycené mastné kyseliny     0g
Sacharidy     6,00g   z toho cukry     3,00g
Vláknina     0g
Bílkoviny     9,00g
Sůl     5,26g


Způsob použití

Dochucení jídel asijské kuchyně.



Výrobce
Způsob použití

Dochucení jídel asijské kuchyně.

Seznam alergenů
Seznam alergenů, které mohou u některých citlivých jedinců vyvolat kožní alergickou reakci. Podle § 49 NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 o kosmetických přípravcích.