Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Sójová omáčka v bio kvalitě s tradiční chutí, používá se k dochucování pokrmů.
Jaký je rozdíl mezi shoyu a tamari:
Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.
Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sójové omáčce shoyu.
Složení: pitná voda, SÓJOVÉ boby BIO, mořská sůl, PŠENICE BIO
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota 250kJ/60kcal
Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 6,00g z toho cukry 3,00g
Vláknina 0g
Bílkoviny 9,00g
Sůl 5,26g
Dochucení jídel asijské kuchyně.
Dochucení jídel asijské kuchyně.
Bleskové dodání
- 11. prosinec 2023 Overený zákazník
rychlé a korektní jednání
- 25. srpen 2023 Overený zákazník
Rychlost
- 20. únor 2023 Overený zákazník