Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Ovesné otruby jsou velice cenou složkou, která vzniká při zpracování ovsa. V podstatě jde o slupku a klíčky. Někdo by mohl říct, že jde o odpadní materiál, ale to by byla veliká chyba. Otruby mají skvělé vlastnosti, mimo jiné vysoký obsah bílkovin a vlákniny. Proto jsou oblíbené mezi vegetariány a vegany. Můžeme je použít při pečení, do müsli, nebo do jogurtu.
Složení: mleté ovesné otruby bez chemických a konzervačních látek.
Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota 1543kJ/368kcal
Tuky 9,40g z toho nasycené mastné kyseliny 1,60g
Sacharidy 47,80 z toho cukry 1,20g
Vláknina 16,10g
Bílkoviny 14,90g
Sůl <0,01g
Bleskové dodání
- 11. prosinec 2023 Overený zákazník
rychlé a korektní jednání
- 25. srpen 2023 Overený zákazník
Rychlost
- 20. únor 2023 Overený zákazník