Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Špalda je prastará odrůda pšenice, významná pro svou lehkou stravitelnost. Je výjimečná svým složením a zajímavou chutí. Tuk špaldy obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin. Špalda je podobně jako pšenice zdrojem vitaminů skupiny B (B1, B2, niacin...) a vitaminu E. Z minerálních látek obsahuje fosfor, draslík, železo, zinek, mangan, hořčík a další.
Tato mouka z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině je dobře přijímaná organismem právě díky dietní, v ní obsažené vláknině, která navíc podporuje trávení a peristaltiku trávicího traktu. Má příjemnou oříškovou příchuť a je vhodná k výrobě široké škály pekárenských výrobků.
Buď samostatně, nebo v kombinaci s jinými moukami, se může použít v jakémkoli pekařském výrobku (chléb, pečivo, různé placky, palačinky, lívance, vafle, sladké i slané koláče, křehká a kynutá těsta, různé sušenky, cukrovinky a krekry.
Buď samostatně, nebo v kombinaci s jinými moukami, se může použít v jakémkoli pekařském výrobku (chléb, pečivo, různé placky, palačinky, lívance, vafle, sladké i slané koláče, křehká a kynutá těsta, různé sušenky, cukrovinky a krekry.
Bleskové dodání
- 11. prosinec 2023 Overený zákazník
rychlé a korektní jednání
- 25. srpen 2023 Overený zákazník
Rychlost
- 20. únor 2023 Overený zákazník