Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Mandlová mouka se vyrábí z najemno rozemletých mandlí. Můžete nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odlehčíte a dodáte jim vyšší výživnou hodnotu. Z mandlové mouky se vyrábějí vyhlášené makronky, můžete s ní však ozvláštnit jakékoliv dezerty. Umixujete z ní i mandlové mléko nebo připravíte domácí marcipán. Na mandlovou mouku nedají dopustit také paleo nadšenci nebo celiaci, kteří na ní oceňují její přirozenou bezlepkovost. Mandlová mouka je vhodná pro všechny, kteří chtějí ozvláštnit svůj jídelníček novou surovinou s multifunkčním využitím a zajímají se o zdravé stravování.
Složení: mletá mouka z loupaných MANDLÍ
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota 2508kJ/607kcal
Tuky 53,01g z toho nasycené mastné kyseliny 5,08g
Sacharidy 3,90g z toho cukry 3,50g
Vláknina 0g
Bílkoviny 22,34g
Sůl 0,027g
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Bleskové dodání
- 11. prosinec 2023 Overený zákazník
rychlé a korektní jednání
- 25. srpen 2023 Overený zákazník
Rychlost
- 20. únor 2023 Overený zákazník