Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Přepuštěné máslo od českého výrobce . Ghí je bezvodý tuk získaný z klasického másla. Vyrábí se pomalým přepouštěním másla ve vodní lázni, čímž se z tuku odstraní voda a další látky, včetně mléčných bílkovin. Tradičně se označuje termínem přepuštěné máslo a je typické svou příjemnou vůní a chutí. Díky absenci mléčných bílkovin je ghí vhodné i pro osoby s intolerancí na laktózu a kasein.
Přepuštěné máslo ghí v bodech:
- přepuštěné máslo
- neobsahuje mléčné bílkoviny ani laktózu
- široké využití nejen v kuchyni
- při vaření se nepřepaluje
- dlouhodobá trvanlivost
- vhodná pro jedince s laktózovou intolerancí
Přepuštěné máslo se nepřepaluje (bod přepalování 250 ° C oproti máslu 150 ° C), není nutní ho chladit a má trvanlivost mnoho měsíců.
Přepuštěné máslo se nepřepaluje (bod přepalování 250 ° C oproti máslu 150 ° C), není nutní ho chladit a má trvanlivost mnoho měsíců.
Bleskové dodání
- 11. prosinec 2023 Overený zákazník
rychlé a korektní jednání
- 25. srpen 2023 Overený zákazník
Rychlost
- 20. únor 2023 Overený zákazník