Nemáte ještě účet? Registrovat
Máte vytvořen účet? Přihlásit
Zkusím se ještě přihlásit
Máselný tuk, kterému se dnes říká podle indické kuchyně ghí, není žádnou novinkou ani v českých luzích a hájích. Naše babičky, nebo také slavná kuchařka Magdalena Dobromila Rettigová, mu říkaly přepuštěné máslo nebo šmolc.
Ghí je čistý tuk, který se připravuje velmi pomalým přepouštěním másla. Při této proceduře se z másla odpařuje voda, ale také vzniká pěna, ve které jsou mléčné bílkoviny, cukry a další látky, které obsahuje běžné máslo.
Výroba a složení
Wolfberry ghí je vyráběné z mléka z českých farem. Při jeho výrobě se nepoužívají umělá dochucovadla, barviva ani aroma, takže zákazník dostane ghí skutečně v jeho přirozené barvě, chuti a vůni.
Nutriční hodnoty: Energie: 883 kcal / 3700 kJ; Tuky: 99.9g - z toho 67.4g nasycené mastné kyseliny; Bílkoviny: 0.8g; Sacharidy: 0.1g - z toho cukry 0.1g; Sůl: 0g
Minimální trvanlivost: V uzavřené nádobě na chladném a temném místě minimálně 12 měsíců. Při teplotě do 20°C můžete ghí skladovat i mimo ledničku.
Doporučené využití
V kuchyni, všude tam, kde se používá běžné máslo.
Bleskové dodání
- 11. prosinec 2023 Overený zákazník
rychlé a korektní jednání
- 25. srpen 2023 Overený zákazník
Rychlost
- 20. únor 2023 Overený zákazník